Thursday, November 11, 2010

minggu yang emo

wahhhh... minggu neh me memang emo giler, nak kata datang bulan belum lagi, nak kata pregnant pun tak jugak walaupun me wish jugak, ekekekekke. maybe me punya hormon tingtong kot
dah lah last week me off kerja 1 minggu jaga mya kene demam panas, then kene demam champak, (masa mula2 pi klinik doc said its an elergik! hampess arr doc neh, pi blaja tinggi2 pun tak kenal champak ker bukan, at last my sis inlaw yang ada 7/8 anak yang konfirmkan itu demam champak! I want my refund!!! demm punya doc!!!)

masuk kerja plak, serba serbi hampess, ngan kerenah orangnyer, ngan kerenah mesen2 yang bengongnyer, semuanyer menduga kesabaran. rasa cacam nak hempuk2 jerk benda alah tu semua pat jalan raya!

sabaq hati sabaq!

demmmm!!!!

2 comments:

  1. same goes to me... minggu cam soi jer.. :| sibbaik hari ni n wiken gi holiday :)

    ReplyDelete